Превоз на леки мебели

Вашите автомобили

Превоз на леки мебели

Леките мебели са един от любимите интериорни предмети на българите, но красотата на тази мебел влияе негативно върху нейната практичност и причинява значителни затруднения по време на транспортиране.

Вярно е, масивните мебели са здрави, създават друго усещане, но ако приемем, че живеете под наем и се намирате в София, то тогава съвсем спокойно можем да кажем, че не са удачен вариант за квартирата Ви.

Самите мебели изискват защита срещу механични повреди, следователно трябва да бъдат опаковани и правилно закрепени в товарното отделение. Леките мебели са особено уязвими от замърсяване. По-скоро уязвимостта му към замърсяване не е по-малка от тази на тъмните мебели. Но те не са маскирани от тъмен фон.

Много зависи от материала, от който са направени леките мебели. Най-уязвимите мебелни комплекти са дърво, лиани и евтина пластмаса. Ламинираното фолио е много уязвимо от замърсяване. Ако повърхността е била надраскана по време на доставката, прахът може да остави незаличими следи.

Затова е желателно да опаковате леки мебели в херметична обвивка с балончета, което ще предпази ценни предмети от интериора от отрицателни външни влияния.

Леките мебели, изработени от акрил, естествен камък и стъкло, са по-практични, но също така трябва да бъдат внимателно защитени от възможни повреди, тъй като възстановяването на такива мебели, ако е възможно, отнема много време.

За транспортирането на леки мебели е по-добре да поръчате професионални товарни услуги до ключ с товарачи, в този случай можете да сте сигурни в безопасността на ценния си имот.

Независимо дали имате нужда от обикновен превоз на мебели или пренасяне на голямо количество багаж , при всички случай ще имате нужда от бус или камионче с подходящ обем който да събере вашите вещи и покъщнина на веднъж. Ако не можете да вдигате и пренасяте вашите мебели сами или с помощта на приятели едва ли ще минете без професионални хамали.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да поддържате DPF / FAP филтър за твърди частици