Защо да наемем лимузина под наем?

Полезно

Вътре в лимузината под наем има всичко за едно мини-парти: огледален таван – ехааа, удобни дивани, внимателно подбрано осветление, задължително климатроник, който да Ви осигури комфорт,  зареден мини-бар, диодни пистолети, екрани и невероятно пространство. Следователно дори дългите пътувания из града ще бъдат запомнящи се!

Ценителите на класиката ще харесат и ще се спрат, наемайки лимузината Cadillac Escalade под наем. Романтичната атмосфера в този луксозен автомобил е придружена от меко осветление, кожен салон, отлично техническо оборудване. Само си представете, фотосесия в такава кола ще бъде наистина шик!

Изберете вашата лимузина под наем от представените и превърнете Вашият празник в една истинска приказка, в която главната роля ще принадлежи именно на Вас!

Как да наемете лимузина

Лимузините се предлагат под наем вече на възможни, допустими цени. Вече не е трудно да намерите лимузина под наем за всеки повод. Системата за онлайн резервации работи нон-стоп, така че можете да наемете лимузина по всяко време.

Фирми предлагат най-добрите услуги за резервация на лимузини под наем. Определено ще се насладите на богат избор от превозни средства:

• Класически лимузини. Престижно и скъпо. Стилът идеално допълва сватбеното събитие, както и други официални събития. Грациозната и строга форма на новите удължени седани подчертава специалната романтика и красотата на брака.

 • Лимузини-карети. Изключитени и грандиозни. Това не е просто лимузина под наем, а истинска декорация за кралска сватба! Виждайки такава кола, булката ще може да се почувства като истинска принцеса, а гостите ще бъдат възхитени. Никой няма да остане безразличен.

• Ретро лимузини. Уникално и рядко. Разходка с ретро лимузина под наем ще Ви върне назад във времето с всички съвременни удобства. За истинските любители на лукса.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Юбилеен трабант фест се състоя във Велико Търново

• Парти баси. Идеални за страхотни партита в неформална обстановка. Те имат ефектен интериор и увеличен набор от функции.

• Джип лимузини под наем. Супер здрави и просторни. Това са първокласни автомобили. Удобство, бруталност и практичност са предимствата на SUV. Те ще внесат празнична атмосфера на всяко събитие.

Предлагаме само проверен и удобен транспорт. За да наемете лимузина за рожден ден, сватба или парти, трябва да изберете колата, която харесвате. Удобната форма за търсене на нашата система за онлайн резервации ще направи намирането на автомобил още по-лесно. Достатъчно е да зададете съответния филтър по категория събитие (като трансфери), желания цвят, марка и година на автомобила, както и капацитета на лицето – и веднага ще видите най-добрата оферта. Така ще изберете Вашата лимузина под наем.